Muara Hati

Monday, 6 August 2007

blog lagi..?

Assalamualaikum sume...~


ni adelah blog aku yg ke-3...yg 1st kt xanga adelah
oh-so-rahsie...hahhaa...sbb entries dlm tu pn sgt2 la tah pape...ko mengerti aa kn eha...hihi


2nd blog wat kt frenster...yg tu lebey pd lirik2 lagu yg kenkonon nye ade aa kene mengene ngan life aku pd mase entry tu dipost...hehe...tp dh lame gak x update...tataw nape...tade pasaan nk update kot


so ni la blog terbaru aku...aku pn tgh pelik ngan diri sendiri ni sebenanye...nape la tetibe nk wat blog lg...padahal yg seblom2 ni pn dh lame x update....hmm...jangkit ngan nenek kebayan sorang tu kot...hahaha...lantak la...kalo ade mood, aku slalu la update blog ni...kalo senyap je tu...paham2 aa...hehe


actually aku tgh carik skin yg menawan ati ni...nanti dh siap edit mende alah ni aku pk aa nk post ape plak...hehe...tata...~

2 comments:

eHabeSh said...

ade pLak menyalahkan aku... ces apapehal welc0me to blogspot (mcm aku plak empunye blogspot nih haha)

bdk beSh said...

haha...meh tgk tahan smpai bile lak kite nye smangat ni...jgn jd cam xanga sudeyy.. XP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...