Muara Hati

Monday, 28 February 2011

Saya Sayang Anda Semua

Semalam merupakan hari ulangtahun kelahiran sy yg ke 26....26....26!!


hurm...ezat kate die penah bace somewhere, org perempuan akan mengalami 'Quarter Life Crisis' bile umo dh mencapai 25 thn....taon lps sy x rase pape pn...tp taon ni suda start rase diri ini suda tua....eheh...lmbt plak ye nk sedar diri..

so far dlm hidup ni,

  • family life - sgt sgt bahagia....sy sgt sayang family sy!
  • love life - pernah rasa bahagia...tp belum ditemukan dgn yg telah ditetapkn oleh-Nya...one day, insyaAllah
  • career - alhamdulillah..so far so good..enjoying every moment kecuali bile kene tande essay yg belambak   T_____T
  • study - masih merangkak...adeih...~


mmg dlm hidup akan hadapi kesenangan, kesusahan, kegembiraan, kesedihan...mmg kdg2 bile time susah/sedih, rase mcm x mampu nk hadapi...tp sy sedar, sy kene redha n terus berusaha utk pulih, so that setiap kesenangan/kegembiraan akan jd lebih manis

dan sebagai manusia yg byk kelemahan, di saat sukar camni la sy sedar yg ada byk perkara yg perlu sy hargai...dan sy harus bersyukur kerana cabaran yg diberi x sesukar cabaran yg org lain perlu tempuhi....oleh itu, sy ingin nyatakn di sini:



sy bersyukur dikurniakn family yg sgt besh
sy bersyukur dikurniakn beshfrens yg sgt besh
sy bersyukur dikurniakn kwn2 yg sgt besh
sy bersyukur dikurniakn life yg sgt besh

(jgn marah eha....ni aku pinjam kata2 ko...eheh) 













Alhamdulillah....
Thank you Allah...


n thank you kpd semua yg melayan / memberi sokongan secara langsung atau tidak / membantu sy pd saat2 mendung dlm hidup sy ni....u know who u are n I love u all to bits!


p.s:  jemput klik gamba kalo nk tgk muke anda dgn lebey besa  ;)


p.p.s: kalo gamba anda xde kt sini, x bermakna anda x termsk dlm list kesayangans...cume gamba terlalu byk kalo nk upload semua  =D

5 comments:

RedMasasa said...

^.^ miss tetap nampak muda

eHa said...

selamat hari senja!! haha.. (ucapan xtau kali ke berapa)

dAia said...

ape kate2 eha yg kau letak?? tak nampak sebarang typo pun?? hak3~

bdk beSh said...

redmasasa - hehe tq! tp ni sape ye?

eha - sy br nk msk tengahari...harap maklum...lalala

dayah - hahahahahahahhaha....typo tu aku bg peluang kt ko ngan eha je la ek...ahaks

Siti Nasuha Suffian Wee said...

life..alhamdulilah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...