Muara Hati

Friday, 22 October 2010

][ Day 2 ][

The meaning behind your blog name


sebenanye xde special meaning pn...ni blog sy yg ke 3 kot...yg lg 2 dh delete...n mase nk create blog ni, cari la template menarik utk gune...pastu jumpe template yg gune header comey pastu ade ayat 'My Garden is Where I Make My Decision'...ayat tu cam ade kene mengene ngan konsep blog ni...nk share stories, experience, problems maybe...n eventually make a decision...sbb tertarik ngan ayat tu, sy pn gune template tu walopon b/g die kaler ijau...hehe...so nk bg sesuai ngan header tu, bg la name blog ni Wanie beSh's Backyard...adeh...x menariknye cite ni  =.="

so ape kate kite tgk gamba2 backyard yg menarik...lesh go!

 nampak sungguh cozy

beshnye kalo boley wat pagola pastu ade roses camni


oooohhh....english style cottage with garden...i loike!!


ni pn sgt menarik...tp nampak mahal nk wat


 pergh blakang umah ade pemandangan camni mmg superb aa


ni yg sy plg suke! oh oh oh...kalo la dpt backyard camni  ^,~


 ok nk gi berangan ade umah awesome ngan backyard cam kt atas ni...lalala...~

2 comments:

Siti Nasuha Suffian Wee said...

kalao nak pun kene la cari husband utk sama sama kumpul duit!hihihi =p

bdk beSh said...

tu la psl! tp susah nk wat kt m'sia...cuaca x sesuai...wuwu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...