Muara Hati

Tuesday, 7 April 2009

mari kite berpartayy!


setelah beberape hari wat assignment + projek + AE + study utk test (ye la tu) = otak sudah semakin sewel

so ape org sewel akan wat? aku pn tataw...yg penting, org sewel x kn wat mende2 di atas lg dh...walopon banyaaaaaak lg mende yg blom siap...huahuahua...n utk melayan kesewelan ni, aku dgn senang atinye membace blog2 yg ade bejuta2 di alam siber ini...kemudian aku terjumpa pula laman web yang sangat menarik ini (perlukah berbahasa baku?) --> http://www.polyvore.com

gile besh website ni!! especially yg suke fesyen...korang leh mix n match pape je yg korang suke - baju, skirt, seluar, kasut, tudung, accessories & macam2 lg...pastu save...(err..apsal bile aku explain jd cam x menarik?) ahakss...xpe2...ape kate korang gi cube sendiri

oleh kerane tema MPG kitorang adelah masquerade (adeih...ngeri), aku imagine ape yg aku leh pkai n ape yg aku dh ade...pastu aku pilih dr senarai yg sgt byk...hasilnye...jeng jeng jeng.....~





amacam? ape pendapat korang? ok x? ade komen2 membine? hehe...so far aku dh ade dress, inner, kasut & rantai...xde aa sejibik camtu...iras2 aa...dinner MPG tu ujung bln ni...so byk lg mase nk carik mende2 lain tu


woii..pk psl assignments aa!!


heeeheheheeheeee



8 comments:

kem said...

wei senah..pe cer PD?
update plis.. =)

hUmmY said...

ahahahahha!

x bole imagine!

pakai dlu pls..

baru bole bg komen!

hikhikh!

xEra said...

huwaa...cun2!
kombinasi yg menarik..
klo dress tu ade corak2 ke lip lap sket kee msti lg cun..glemer sket..

hehehe..

nk dpt idea lg tgklaa gossip gal seson 1 dlu...cedok2 sket idea kt situ...

=))

xoxo
xera

bdk beSh said...

hami - kang aku dh pkai baik x yah komen...dh telambat kot! hahhaha

xera - omg! ko mmg sekepale ngan aku!

1) aku mmg beniat nk tambah bling2 kt baju tu...manik2 crystal ke ape...hehe...tgh pk design

2) mmg aku tebayang masquerade ball dlm gossip girl tu!! hahaha...lg2 mask serena..perghhh...cun gile!

xEra said...

weh...

website yg ko bg ni mmg sgt bess laa..n aku sktg acap kali melawatinya...hahahahha...lenkali ade website yg best2 ke bg laa taw..lg2 klo psl fesyen2 ni..oke...hehehhe..
ko dh dpt ke idea?meh nk tgk sket bju bling2 ko tu..

bdk beSh said...

hehe
website tu mmg besh!
aku ade aa beberape idea
tp x sempat nk wat lg
wuwu
harap2 sume keje aku leh settle by this week
*amiinnn*
kalo ko rase nk design kn baju aku boley gak
hahahhaha
baju aku 99% same cam dlm gamba tu =D

dAia said...

bulat... ko kate hujung bulan april.. skrg dah bulan Mei... so, mane gambo ko g dinner???
nak tgok... eehhehehee

bdk beSh said...

dayah
kn aku ade upload gamba2 aku gi dinner tu kt fb
x pasan eh
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...